Actuele nieuwsberichten

08 dec 2017

Trots op prijswinnende tender Chassékazerne Breda

Met het plan Breda Botanique hebben wij samen met TBI-zusterondernemingen Synchroon en HEVO de opdracht verworven voor de herbestemming van de Chassékazerne in Breda.

07 dec 2017

Eerste bewoners in klooster Eikenburg in Eindhoven

De eerste bewoners van klooster Eikenburg hebben van projectleider Damie van Vianen de sleutel in ontvangst gekregen. De enthousiaste bewoners kunnen niet wachten om hier te wonen. Een geslaagde herbestemming, waar vooral in het proces, mooie uitdagingen lagen.

29 nov 2017

Nieuwe tegels voor de Maastunnel komen aan uit Spanje

Na het sloopwerk in de westbuis van de Maastunnel, is nu de opbouw weer begonnen. Donderdagochtend 30 november arriveert de eerste vrachtwagen met ruim 20.000 nieuwe tegels voor de wanden van de tunnelbuis. De replica’s van de iconische tegels hebben een lange weg afgelegd van Barcelona naar Rotterdam.

13 nov 2017

Erfgoed heeft een eigen 'stroomversnelling' nodig

Nico de Bont agendeert belangrijke erfgoedthema's tijdens roadtrip naar de Randstad

31 okt 2017

Nico de Bont als partner geselecteerd voor onderhoud Vestingwerken Naarden

Nico de Bont is geselecteerd voor het onderhoud en het herstel van het voeg- en metselwerk van de Vestingwerken Naarden en de daarop gelegen (voormalige) militaire gebouwen. Op basis van ons plan van aanpak en de daarbij horende visie op planmatig onderhoud van de vestingmuren heeft Stichting Monumenten Bezit Nico de Bont als partner geselecteerd.