Actuele nieuwsberichten

16 mrt 2018

Slotboom Steenhouwers en Aannemingsbedrijf Nico de Bont winnen De NatuursteenPenning voor ‘Beste vakmanschap van 2017’

De NatuursteenPenning (initiatief van NOA | ABN Natuursteen) wordt uitsluitend uitgereikt aan personen of toegewezen aan projecten dat de kwalificatie “excellent vakmanschap” krijgen van een vakkundige jury. Slotboom en Nico de Bont ontvangen de penning voor de restauratie van het grote Westvenster aan de Eusebius in Arnhem.

03 mrt 2018

Start restauratie bruggen Binnendieze

Aannemingsbedrijf Nico de Bont gaat in opdracht van de Gemeente ’s-Hertogenbosch de restauratie een 7-tal karakteristieke metselwerktogen over de Binnendieze in uitvoering nemen.

07 feb 2018

Glazen balkons bevestigd aan de Eusebiuskerk

De bouw van glazen balkons aan de Eusebiuskerk was al meerdere malen uitgesteld vanwege de wind. Dinsdag was het dan eindelijk zover; de aquarium-achtige constructies hangen sindsdien aan de toren. Waar ze voor zijn? Bezoekers kunnen nu de stad van 60 meter hoogte bewonderen.

25 jan 2018

Monumentenservice restaureert Heerenhuys De Heuvel, Rotterdam

Onze vakmannen van Monumentenservice kunnen hun hart ophalen bij deze nieuwe opdracht die we hebben ontvangen van Stadsherstel Historisch Rotterdam. Het betreft rijksmonument Heerenhuys De Heuvel, gelegen in het park aan de voet van de Euromast aan de Baden Powellaan in Rotterdam.

22 dec 2017

Bereikbaarheid tijdens de feestdagen

Vanwege de Kerstvakantie is ons bedrijf van maandag 25 december tot en met vrijdag 5 januari gesloten. Wij zouden echter niet goed van onze vrije dagen kunnen genieten als de zaken tijdens deze periode niet goed geregeld zijn.